Annons
AnnonsINSPIRATION – DECO


_DSC9127

_DSC8851

7-salon

IMG_2208

italy_2002_1551

italy_2002_1631

Tenka_Gammelgaard-40544

vanessa-bruno051
Pics: RumHemma.se

Jag ska snart flytta så just nu frossar jag i inredningsinspiration. Och eftersom jag jobbar som webbredaktör för för Rum Hemma så har jag tillgång till väldigt mycket bra inspiration! Om du vill hitta mer inspo gå på Rum hemmas hemsida och klicka dig runt, jag garanterar att du blir inspirerad!

I will soon move so right now i love to look for decor inspiration. And since I work as a web editor for Rum Hemma I have access to a lot of great inspiration! If you want to find more inspo go on to Rum Hemma’s website and click around, I guarantee that you will be inspired!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSEFIN

Josefin Dahlberg är en 23-årig frilansjournalist som bloggar och är modereporter på CHIC. Hon har en examen i Journalistik och multimedia på Södertörns högskola och skriver om mode, inredning och design från sitt kontor på Söder i Stockholm. Josefin har alltid koll på de senaste trenderna, men håller fast vid sin bohemiska och chica stil. Hon bor tillsammans med sin sambo Max och de båda gillar att resa och upptäcka nya saker. Välkommen till Josefins värld som är fylld av mode, resor och mycket skratt.

josefindahlberg@hotmail.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://josefin.chic.se/lasarfragor-med-victoria-tornegren/