Annons
AnnonsCPH


_MG_3610 _MG_3639 _MG_3648 _MG_3678 _MG_3697 _MG_3715 _MG_3722 _MG_3736 _MG_3737 _MG_3741 _MG_3699

Im wearing: Hat Lindex Tshirt Isabel Marant pour H&M Fakefur H&M Bag Zara Leatherpants Gina tricot Boots Never denim

Dag 1 här i Köpenhamn; shopping, lunch och mycket promenerande. Och jag älskar vårt hotell! Det heter STAY hotell är ett lägenhetshotell, vi hyr en stor lägenhet som är så jäkla snygg! Dock en ganska lång promenad från stan men det är det värt när man får hänga i den grymma lägenheten! Jag är också helt kär i min nya fuskpäls från H&M. Snart ska vi väg och äta middag på ett ställe som heter Fiskebar först ska jag plöja två av mina favoritmagasin, danska Cover och Costume. Hörs snart!

We had a great first day here in Copenhagen, shopping, lunch and a long walk. And i love out hotel, its called STAY hotel and its a apartment hotell. I really want to live like this, its so cool! Soon its time for dinner at a place called Fiskebar but first im going to read my favorite Danish fashion magazines; Cover and Costume. Talk to u soon!

TAGGAR
7 kommentarer | Translate
OM JOSEFIN

Josefin Dahlberg är en 23-årig frilansjournalist som bloggar och är modereporter på CHIC. Hon har en examen i Journalistik och multimedia på Södertörns högskola och skriver om mode, inredning och design från sitt kontor på Söder i Stockholm. Josefin har alltid koll på de senaste trenderna, men håller fast vid sin bohemiska och chica stil. Hon bor tillsammans med sin sambo Max och de båda gillar att resa och upptäcka nya saker. Välkommen till Josefins värld som är fylld av mode, resor och mycket skratt.

josefindahlberg@hotmail.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://josefin.chic.se/good-morning-copenhagen/