Annons
AnnonsChic photoshoot


Wounderful Philip, our Hair stylist.

Wounderful Philip, our Hair stylist.

Make up by Elva.

Make up by Elva.

WANTED!

WANTED!

Idag plåtade vi till första numret av Chic Magasin, kuul! Duktiga Lisa som är moderedaktör stylade och jag hjälpte till. Det blev så himla fint och nu längtar jag så mycket efter att få hålla första numret av Chic magasin i min hand. Vi hade med H&M fuskpälsen och jag var såklart tvungen att prova… så fin!

Today we did a photoshoot for the first nr av Chic Magazine. Todays stylist was Lisa who is fashion editor at Chic Magazine and i help her and the team at the shoot. Such a funny day and i cant wait to see the new Chic Magazine in the stores.. We used the gorgeous fakefur from H&M at the shoot and i took the chance to try it… i want it so bad!

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM JOSEFIN

Josefin Dahlberg är en 23-årig frilansjournalist som bloggar och är modereporter på CHIC. Hon har en examen i Journalistik och multimedia på Södertörns högskola och skriver om mode, inredning och design från sitt kontor på Söder i Stockholm. Josefin har alltid koll på de senaste trenderna, men håller fast vid sin bohemiska och chica stil. Hon bor tillsammans med sin sambo Max och de båda gillar att resa och upptäcka nya saker. Välkommen till Josefins värld som är fylld av mode, resor och mycket skratt.

josefindahlberg@hotmail.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://josefin.chic.se/bik-bok-aw13/