Annons
AnnonsCHIC-Galan


Jag längtar så mycket till Chic-galan! Den 12 september smäller det och det ska bli så himla roligt. Om du också vill gå på denna fantastiska festkväll kan du boka biljetter till årets Chicaste gala – här! Snart ska jag börja leta efter den perfekta klänningen, dock är jag ingen klänningstjej men jag får hitta en klänning som känns ”jag” och så får jag addera lite snygga accessoarer. Kan man ha hatt på en gala?

The 12th of September its time for the Chic gala 2013. And i´m so excited! I need to start look for the perfect dress soon, but unfortunately im not a typical ”dress girl” so i need to find something that feels like me. And i can always add some accessories to my look., can i wear a hat to a gala?

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSEFIN

Josefin Dahlberg är en 23-årig frilansjournalist som bloggar och är modereporter på CHIC. Hon har en examen i Journalistik och multimedia på Södertörns högskola och skriver om mode, inredning och design från sitt kontor på Söder i Stockholm. Josefin har alltid koll på de senaste trenderna, men håller fast vid sin bohemiska och chica stil. Hon bor tillsammans med sin sambo Max och de båda gillar att resa och upptäcka nya saker. Välkommen till Josefins värld som är fylld av mode, resor och mycket skratt.

josefindahlberg@hotmail.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://josefin.chic.se/black-leopard-2/