Annons
AnnonsBlack, leather and print!
Foto: Rami Hanna

Här är min underbara Helmut Lang jacka på! Är lite kär i den.. Matchade med fusklädershorts och såklart min hatt. Det här är ena outfiten som Rami fotade häromdagen, inom kort kommer en till med ett annat nytt favoritplagg. Måndag, ny vecka, jag drar till landet, skönt! Ha en grym dag!

Here is my lovley Helmut Lang jacket, im in love! I wore it with fake leather shorts and ofcourse my hat! Its is one of two outfits that Rami shoot and i will show u the other one later! Okey, new week, new start and im off to the coutry side!! Have a great day!

Wearing:

Hat: H&M
Jacket: Helmut Lang
Topp: H&M
Shorts: Bik Bok
Shoes: Zara

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM JOSEFIN

Josefin Dahlberg är en 23-årig frilansjournalist som bloggar och är modereporter på CHIC. Hon har en examen i Journalistik och multimedia på Södertörns högskola och skriver om mode, inredning och design från sitt kontor på Söder i Stockholm. Josefin har alltid koll på de senaste trenderna, men håller fast vid sin bohemiska och chica stil. Hon bor tillsammans med sin sambo Max och de båda gillar att resa och upptäcka nya saker. Välkommen till Josefins värld som är fylld av mode, resor och mycket skratt.

josefindahlberg@hotmail.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://josefin.chic.se/love-love-love-this/