Annons
AnnonsBik Bok aw13


Bik Bok aw13

Bik Bok aw13

Favorite!

Favorite!

Sweater with great print!

Sweater with great print!

Print!

Print!

Bohemian blouses, love!

Bohemian blouses, love!

Golden leopards, loooove!

Golden leopards, loooove!

Golden details at Never Denim / Bik Bok.

Golden details at Never Denim / Bik Bok.

Idag kollade jag in Bik Boks (underbara!) höstkollektion. Rutigt, läder, mönstermix och flera set med kjol och matchade topp, så mycket fint! 70-tals vibben som jag gillar så mycket hänger kvar i höst och det kommer att komma många härliga blusar och klänningar i 70-tals anda. Vi kommer också att få se mer av 90-tals grungen hos Bik Bok i höst med inslag av rutigt, stickat och jeans.

Today i checked out Bik Boks wounderful fall collection. Leather, checked, jeans and alot of prints. This fall we will se the 70´s trend at Bik Bok with oversize blouses and lace. And we will also see 90´s grunge but in a new way! Great things, cant wait!!

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM JOSEFIN

Josefin Dahlberg är en 23-årig frilansjournalist som bloggar och är modereporter på CHIC. Hon har en examen i Journalistik och multimedia på Södertörns högskola och skriver om mode, inredning och design från sitt kontor på Söder i Stockholm. Josefin har alltid koll på de senaste trenderna, men håller fast vid sin bohemiska och chica stil. Hon bor tillsammans med sin sambo Max och de båda gillar att resa och upptäcka nya saker. Välkommen till Josefins värld som är fylld av mode, resor och mycket skratt.

josefindahlberg@hotmail.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://josefin.chic.se/anna-karin-karlsson-jennie-ellen/