Annons
AnnonsBig knit


Idag har jag plåtats för första numret av Chic Magasin, längtar tills magasinet kommer i butik eller i din goodie-bag om du kommer på Chic-galan! Eftersom tidningen kommer ut till hösten så plåtades jag i höstkläder vilket gjorde att jag blev sugen på stora stickade tröjor. Och en dag som denna då regnet kommer och går passar den här sköna, oversizade tröja perfekt! Men det är ju bara på sommaren man kan bära den med bara den och höga boots!

Today we did a photoshoot with me for the first numer of Chic magazine, im so exited! The magazine will hit the store this fall so i was wearing fall collections. Witch got me longing for big knits and i found this lovelt thing in my closet. But its only at the summer u can wear it with only boots.

Big knit, H&M
Boots, H&M / The new icons

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM JOSEFIN

Josefin Dahlberg är en 23-årig frilansjournalist som bloggar och är modereporter på CHIC. Hon har en examen i Journalistik och multimedia på Södertörns högskola och skriver om mode, inredning och design från sitt kontor på Söder i Stockholm. Josefin har alltid koll på de senaste trenderna, men håller fast vid sin bohemiska och chica stil. Hon bor tillsammans med sin sambo Max och de båda gillar att resa och upptäcka nya saker. Välkommen till Josefins värld som är fylld av mode, resor och mycket skratt.

josefindahlberg@hotmail.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://josefin.chic.se/my-favorite-blouse/