Annons
AnnonsBalenciagas hairstyle


 

Jag blev helt förälskad i Balenciagas hår med guldskena på SS13 visningen och kände direkt att jag själv ville ha samma frisyr i sommar. Därför har  gjort ett litet ”gör det själv” inlägg här på Chic om hur du lätt som en plätt fixar Balenciagahåret för en billig peng. Kolla in det här!

I loved Balenciagas hair at the SS13 show and i really would like to have the same hairstyle this summer. Therefore i made an post about how you easy can make your own Balenciagan hairstyle and gold diadem, check it out here!

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM JOSEFIN

Josefin Dahlberg är en 23-årig frilansjournalist som bloggar och är modereporter på CHIC. Hon har en examen i Journalistik och multimedia på Södertörns högskola och skriver om mode, inredning och design från sitt kontor på Söder i Stockholm. Josefin har alltid koll på de senaste trenderna, men håller fast vid sin bohemiska och chica stil. Hon bor tillsammans med sin sambo Max och de båda gillar att resa och upptäcka nya saker. Välkommen till Josefins värld som är fylld av mode, resor och mycket skratt.

josefindahlberg@hotmail.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://josefin.chic.se/summer-feelings/