Annons
AnnonsAt the office


Jag tog examen från programmet Journalistik och Multimedia i januari och då skaffade jag tillsammans med några vänner ett kontor på söder där jag frilansar ifrån. Än har jag inte hunnit hänga här så mycket men idag så har jag njutit av vårt mysiga kontor hela dagen!

I graduated from my education, Journalism and multimedia, in januari and sinces then me and some friends got our own office at Söder in Stockholm, were i work as an freelance journalist from. Unfortunately i havent spend so much time here, yet. But today i have enjoyed our cosy office the hole day! Love it!

New in: Tee, Gina tricot
Denim, Zara

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSEFIN

Josefin Dahlberg är en 23-årig frilansjournalist som bloggar och är modereporter på CHIC. Hon har en examen i Journalistik och multimedia på Södertörns högskola och skriver om mode, inredning och design från sitt kontor på Söder i Stockholm. Josefin har alltid koll på de senaste trenderna, men håller fast vid sin bohemiska och chica stil. Hon bor tillsammans med sin sambo Max och de båda gillar att resa och upptäcka nya saker. Välkommen till Josefins värld som är fylld av mode, resor och mycket skratt.

josefindahlberg@hotmail.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://josefin.chic.se/black-white-2/