Annons
Annons2014, lets do this!


2014

Okej, efter att ha sovit halva dagen, ätit pizza, godis, bullar och chips känner jag mig pigg och superpeppad på 2014! Nya upplevelser, möjligheter, utmaningar, äventyr, erfarenheter, ett helt nytt år har vi framför oss. Helt fantastiskt! Låt oss göra 2014 till ett bra år, ett grymt år! Jag känner på mig att det kommer att bli ett härligt år men det mesta handlar ju om inställning, så med en positiv och öppen inställning kommer nog 2014 bli hur bra som helt! Nu kör vi!

After spending half of my day in bed eating pizza, candy and chips im feeling like a human agian and very excited for 2014! New experiences, challenges, opportunities, adventures, a hole new year in fornt of us. That amazing! Lets make 2014 to a great year! With the right attitude i know that i will be a good year, stay positive! Lets do this!

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM JOSEFIN

Josefin Dahlberg är en 23-årig frilansjournalist som bloggar och är modereporter på CHIC. Hon har en examen i Journalistik och multimedia på Södertörns högskola och skriver om mode, inredning och design från sitt kontor på Söder i Stockholm. Josefin har alltid koll på de senaste trenderna, men håller fast vid sin bohemiska och chica stil. Hon bor tillsammans med sin sambo Max och de båda gillar att resa och upptäcka nya saker. Välkommen till Josefins värld som är fylld av mode, resor och mycket skratt.

josefindahlberg@hotmail.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://josefin.chic.se/happy-2014/